Vores sportsefterskolepå heden i Midtjylland byder på noget for enhver smag

På vores sportsefterskole i det naturskønne Midtjylland er der med garanti noget for enhver smag. Det er nemlig en bredtfavnende skole, der byder på flere varierende studielinjer, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Officielt er efterskolen en idrætsefterskole, og vægten lægges af denne årsag selvfølgelig på idræt. Du kan derfor blandt andet vælge imellem grene af sport som f.eks. fodbold, fitness og boksning. Efterskolen kan dog også meget andet end idræt. Inspireret af sin fantastiske placering på den midtjyske hede lægger idrætsefterskolen nemlig også op til, at du i løbet af året kan få mulighed for at opleve interessante og udfordrende fokusfag, som f.eks. outdoor og adventure.

Er du nærmere den kunstneriske type, kan du i stedet vælge at fordybe dig i eksempelvis design eller musik I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at vores efterskole vil give dig et sjovt og spændende år, lige meget hvad du interesserer dig for.

Sideløbende med efterskolens almindelige undervisning, er der også rig mulighed for at få massevis af oplevelser udenfor efterskolens undervisningstid. Det sker både i form af de mange forskellige aktiviteter imellem eleverne, som du selv kan finde på med dine kammerater, men helt sikkert også på de rejser og studieture, som skolen arrangerer.Det kan både ske i forbindelse med de rejser og studieture, som arrangeres af skolen men helt bestemt også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sportsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kommer du nemlig af sted på hele to udlandsrejser. En af de to rejser går til Norge, og her får de elever, der har fokusfaget outdoor, chancen for at sove ude i vildmarken. Den anden af de to rejser går derimod til en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som skal udforskes! Denne studietur er det endda eleverne på efterskolens Europalinje, der skal stå for at tilrettelægge. På Europalinjen fokuseres der nemlig på rejser og planlægningen af disse.

Selvom du ikke er til sport, kan du derfor være helt sikker på, at du vil finde adskillige fag, der fanger din interesse!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>