Utalligt godt tilbehør som fx teatersminke

De to dejlige tøser skal klædes ud i børnehaven om noget tid, så de spurgte mig, om jeg ville lave de kostumer, som de skal have på & købe teatersminke. Jeg er meget stresset her for tiden, men hvilken en moder kan sige nej til at udarbejde sine plagende tøsers kostumer? Det var derfor, at jeg tog på hovedgaden forleden dag, først i kostumeshoppen, fordi jeg skulle hente noget udstyr, og bagefter i stof- & materialeforretningen. De havde temmelig mange brugbare ting som for eksempel sminke. For at få inspiration kiggede jeg til at begynde med på kostumer. Kostumer i stor stil havde shoppen, og der var mange interessante at vælge imellem. Jeg overvejede reelt at spendere penge på nogle, men nej, for jeg har givet mine piger mit ord på, at jeg selv har tænkt mig at lave dem. Derefter gik jeg videre til teatersminke, og også her havde de temmelig mange produkter. Nu købte jeg sminke til lidt over 180 kroner, til gengæld ved jeg, at pigerne vil blive ret glade over sminken.

Da jeg havde valgt stof, som jeg kunne benytte til at lave kostumer af, tog jeg hjem og begyndte på at sy pigernes kostumer. Opstemte var de, da de opdagede, at det var prinsesser, som de skulle være. Jeg ser frem til at få dem at se i deres kostumer, når de er lavet færdige. Jeg har desuden lovet pigerne at være i deres børnehave, når de skal være udklædt. Så kan jeg samtidig lige ”prale” med, at det er mig, der har produceret prinsessekostumerne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>