Træhuse i en hyggelig by i Jylland

Ny bolig køber min fyr samt mig sikkert inden så længe. Det er perfekt, at de nye typehuse, ja endda træhuse, vil se ud som et sommerhus, for lige siden jeg var lille, har jeg drømt om at få et sommerhus. Det sted, hvor vi skal bo, vil sandsynligvis også se ud som et sommerhus område, fordi de nye typehuse skal se ud som hinanden på gaden. Boligerne får f.eks. identiske døre + vinduer. Det er i en lille by i Vestjylland, at der netop nu opføres nogle nye boliger – og der opføres det, som hedder typehuse. Fordi min fyr og mig godt kunne tænke os at flytte fra vores lejlighed i midten af storbyen, til et parcelhus lidt væk fra byen, vil vi købe sådan et hus. Flotte træhuse i mahogni, oven i købet med stor have, bliver det. Jeg ser meget frem til at komme til at være i et af disse træhuse uden larm, og hvor vi har en del bedre plads. Herudover bliver det skønt med en stor have, der jo er meget formålstjenlig at have om sommeren. Jeg holder meget af at opholde mig udenfor, pga. det har jeg i lang tid gået og været ærgerlig over at leve i en lejlighed, når det er godt vejr. Min kæreste er allerede nu begyndt at knevre om, at han ikke vil slå vores fremtidige græsplæne, men jeg tror dog, at han faktisk også længes efter at få en have. Jeg skal nok sørge for blomsterne og alt det der. Det vil han i alt fald ikke. Hvis han kunne vælge, så skulle vi nok overhovedet ikke have blomster.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>