Tanker om at shoppe noget afkobling på Costa del Sol, Torremolinos eller Fuengirola

Undertegnedes blogindlæg emmer af feriecravings. Min baby er forleden rundet elleve mdr og jeg har mega cravings efter et stk lang og afslappende ferie på f.eks Costa del Sol (http://www.hjertingrejser.dk/spanien-1-3-uger/costa-del-sol). Jeg og manden holder hvis det er muligt væk hvert kvartal til både weekender i Hamborg og Budapest til længerevarende ferier i Kina, ved Østersøen eller til Las Vegas & LA. Pga det er jeg begyndende fortvivlet. Efter vi fik barn har vi sgu udelukkende hygget i huset i Sverige i over et år. VI trænger til luftforandring. Jeg drømmer om at returnere til et rent hotel alle dage.

Personligt har jeg gået efter Fuengirola (http://www.hjertingrejser.dk/langtidsrejser-costa-del-sol/fuengirola) eller Torremolinos (http://www.hjertingrejser.dk/langtidsrejser-costa-del-sol/torremolinos) nu vi plaprer vedrørende, hvilket rejsemål der egner sig at drage på længere ferie sammen med vores baby. Hvis jeg eller manden mangler en anelse bystemning er du dér omkring lige syd for Malaga-byområdet. Og der virker ganske behageligt og med tilfredsstillende lokal hygge, lækkert vejr og luft og goder måltider i såvel Fuengirola & Torremolinos. I de byer tkunne jeg godt hygge mig.

Her er min kærestes forslag. Mike kværner glad og gerne vedrørende Costa del sol. Han var på ferie dér som nitten, og kæresten prøver at overbevise mig om, hvordan Costa del sol har flere ting end Fuengirola og Torremolinos. Undertegnede har ikk rejst til Costa del sol, Torremolinos eller Fuengirola, og det kan være at han har en pointe. Der er blot liidt længere med fly til Costa del sol end der er til Torremolinos og Fuengirola. Veninder der rejser ska’ udfrittes. .. eller google lidt på nettet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.