Sæt sikkerheden i højsædet ved at vælge det ideelle faldsikringsudstyr

Sikkerhed og optimale arbejdsforhold er altid essentielle faktorer på alle byggepladser. Derfor er det vigtigt, at du altid tænker de aktuelle sikkerhedsforhold nøje igennem, såfremt du du som leder i et entreprenørfirma f.eks skal til at vælge nye hjul, taljer eller personligt faldsikringsudstyr til håndværkerne. Den mest effektive måde at reducere risikoen for kritiske arbejdsulykker på er, at sørge for en ordentlig planlægning såvel som instruktion til alle de ansatte på enhver byggeplads. I tilgift skal faldsikringsudstyr såvel som alle hjul per definition benyttes rigtigt, mens de tillige bør efterses efter behov.

Særligt når du vælger faldsikringsudstyr, vil der være flere forhold, som du som udgangspunkt altid skal tage i betragtning. På byggepladser er faldulykker nemlig reelt nogle af de de allerfarligste uheld. Når du investerer i forskelligt faldsikringsudstyr til arbejdsmændene skal du af den årsag tage højde for, at sikkerhedsudstyret ikke mindst er blåstemplet ud fra danske standarder og love. Endvidere skal al individuelt faldsikringsudstyr bestå et servicetjek hvert år samt byttes ud når der er gået 5 år, eftersom den sædvanlige levetid for faldsikringsudstyr er fem år i praksis.

Der kan også være adskillige forhold, der altid bør tages med i overvejelserne ift. hvilke af de forskellige slags hjul, som vil imødekomme dit byggefirmas ønsker og behov på den bedste måde. På det grundlæggende plan bør du tænke over, om virksomhedens nyindkøbte apparat hjul faktisk bør være i stand til at klare en uafbrudt anvendelse, eller om de udelukkende vil skulle bruges engang imellem. Valget af transport hjul til din entreprenørvirksomhed såvel som disses kapacitet i forhold til den størst mulige belastningsgrad vil nemlig til enhver tid have stor betydning for hele udstyrets holdbarhed foruden apparaturets sikkerhed og arbejdseffektivitet.

Er det i stedet taljer, som du som arbejdsgiver skal købe til dit entreprenørfirma, findes der også adskillige valgmuligheder. Afhængigt af behovene i din byggevirksomhed, har du fx chancen for at investere i manuelle taljer med forskellig kapacitet. Derfor bør du til enhver tid sørge for, at du modtager den rette vejledning, før du køber nogle nye taljer. Dette gælder selvfølgelig hvad enten du som hovedentreprenør står over for at skulle anskaffe personligt faldsikringsudstyr, taljer eller nogle nye hjul til din entreprenørvirksomhed.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>