Så fik jeg tilmeldt mig et vikarbureau Herning, hvor jeg har min hverdag.

Undertegnede har nu været ledig i over et år, og det betyder, at jeg er nødt til at gøre noget andet. Nu har jeg tilmeldt mig i vikarbureau Herning (http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP164&ID=81). Jeg har studeret kommunikation, men konkurrencen er hård, og jeg har ikke så meget erfaring. Så måske er jobs igennem et vikarbureau vejen til, at jeg kan opnå jobs på cv-et og desuden får et arbejde at stå op til om morgenen. Det er selvfølgelig rart nok ikke at skulle tidligt op på kolde morgene, men jeg savner sgu at komme op og udføre mit job.

Nu har jeg fået tilmeldt mig, og nu begynder alle overvejelserne at dukke op: Hvad er lønnen? Mon det er nok at være tilknyttet hos ét vikarbureau? Hvor længe går der, mellem at de ringer? Hvor mon jeg bliver sendt hen? Og vil jeg trives med at være vikar?

Min kære veninde er tilmeldt hos Vikarbureau Holstebro (http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP165&ID=81), og hun har inden da været ansat igennem Vikarbureau Horsens (http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP166&ID=81). Hun har har betroet mig, at hun mest skulle hen på virksomheder, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller på barsel. Jeg synes, det ville være fedt med sådan en barselstjans, hvor du jo kan være knyttet til samme virksomhed over længere tid.

Får jeg derimod en række små jobs af f.eks. nogle dages varighed er jeg en kende nervøs for, hvordan jeg takler at være ny og komme ind uden forudgående kendskab til virksomheden. Jeg når vel knapt nok at huske navnene på de andre, før du skal stoppe igen. Derimod vil jeg opleve mange forskellige steder, og hvem ved – måske bliver de glade for mig på et af stederne, så jeg kan fortsætte der.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.