Rørbearbejdning samt bukning af rør

Denne tekst omhandler alt lige fra bukning af rør og rør, som fx udstødningsrør, til bukkeværktøj og profilvalsning. Bukning af rør + profilvalsning har etableret sig som et fordelagtigt alternativ inden for rørbearbejdning til traditionelle svejsede rørløsninger. Med bukning af rør vil det nemlig ikke udelukkende være muligt at gøre omkostningerne til køb af rørløsninger meget mindre. Ifald I begynder med at benytte rørbukninger i virksomheden, kan det i langt de fleste tilfælde lade sig gøre at sikre en behovsspecifik rørløsning med et mere æstetisk resultat. Endvidere er bukkede rør nemmere at rengøre og er mindre tunge. Når I som virksomhed vælger os som leverandør af bukning af rør, for eksempel udstødningsrør, såvel som anden rørbearbejdning, forpligter vi os til, at jeres bukkede kedelrør, udstødningsrør, sværvæggede eller tyndvæggede rør bliver fremstillet ud fra behovene i jeres virksomhed. Vores virksomhed råder nemlig ikke bare over nogle af de førende eksperter i forhold til bukning af rør, rørbearbejdning og bukkeværktøj. I vores eget værksted, producerer vores medarbejdere desuden størstedelen af det professionelle bukkeværktøj plus alle de bukkematricer, som vi bruger ved rørbukning, som fx af udstødningsrør.

Dermed kan vi leve op til et hvilket som helst behov i jeres virksomhed. Førend vi begynder den egentlige bukning af f.eks. tyndvæggede rør, fremstiller vi et fixtur efter en prototype. Prototypen produceres ydermere efter en model eller en tegning, som vi modtager fra jeres firma og selv laver i svejsebøjninger. Derefter udføres den aktuelle rørbukning såvel som eventuelle senere rørbukninger efter fixturet. Derfor kan vi sikre, at de rør, som vi bukker, modsvarer de aktuelle forhold i jeres virksomhed. Foruden rørbukning og rørbearbejdning samt produktion af bukkeværktøj, kan vi desuden udføre valsning af rør til ethvert formål og profilvalsning. Alle vores ydelser udfører vi til konkurrencedygtige priser på rørserier på blot 5-6 rør. Ud over profilvalsning kan vi udføre en hvilken som helst efterbehandling efter jeres ønske, samtidig med at vi bukker alle slags rør i små såvel som store radier. Vores virksomheds mangesidige ekspertise samt viden gør, at vi pt. udfører alverdens opgaver for adskillige kunder fra mange forskellige arbejdsområder.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>