Rekruttering – Odense og en ny medarbejder

Det har været nogle febrilske uger på jobbet her i Odense. Først har jeg skullet bruge outplacement – Odense, bagefter vikarbureau Odense og til slut rekruttering i Odense.

Måneden begyndte med, at jeg var nødt til at fyre en medarbejder, og dette har været ret ømtåleligt for vedkommende, dermed også mig. Til alt held fik vi begge gode råd af outplacement, Odense igennem hele processen fra start til slut. Outplacement Odense begyndte med at hjælpe mig med selve afskedigelsen og så min kollega med at komme videre.

Et par dage efter var der en anden medarbejder, der kom og fortalte, at vedkommende havde brug for orlov og tilføjede, at jeg eventuelt kunne ringe til et vikarbureau Odense. Det gjorde mig en smule ærgerlig, fordi det nemlig er en af mine bedste medarbejdere. Noget tid efter fik jeg fat på et vikarbureau i Odense, som omgående ville gå i gang med at få en erstatning for min medarbejder.

For et par dage siden startede jeg med rekruttering, Odense for at finde en ny person, som vil arbejde i mit firma i stedet for min afskedigede kollega. Jeg startede med rekruttering – Odense ved at producere en omhyggelig beskrivelse af arbejdet, og herefter gik jagten i gang sammen med rekrutteringsfirmaet. Jeg håber på, jeg hurtigt finder den rigtige kandidat til arbejdet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>