Rekruttering Kolding – overvej et bureau, hvis du mangler vikarassistance eller rekruttering af nye kolleger

Rekruttering Aalborg [www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP6&ID=81]

”Vi har samarbejdet med et professionelt bureau, og det har givet vores firma kompetent rådgivning, forretningsudvikling og sparring, kompetence kandidater at vælge mellem og sparet os for tidsmæssige og økonomiske konsekvenser ved fejlrekrutteringer.

Vi har fået de bedste kolleger gennem flere længere samtaler, omfattende tests og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke selv klaret lige så godt på egen hånd”, beskriver Anders Louu, adm. direktør i Tislev Management, der helt enkeltganske simpel googlede ”rekruttering Aalborg”.

Rekruttering Kolding [www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP167&ID=81]

”Vi har adskillige gange søgt hjælp hos et professionelt vikarbureau til rekruttering Kolding hos Kip Industriudvikling A/S. Vi får en grundig og effektiv hjælp, der er tidsbesparende og finder virksomheden den den mest kvalificerede kollega. Vi bidrager med vores behov, og så finder rekrutteringsbureauet de mest kompetence kandidater, som vi så i fællesskab hilser på og vurderer. Dermed undgår vi at skulle læse os igennem stakker af mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får sparring til at belyse og vælge den rette kandidat. Firmaet styrer ganske enkelt alt det praktiske”, fortæller administrerende direktør Jesper Klingt. Rekruttering Kolding fandt han simpelthen ved at google ”rekruttering Kolding”

Rekruttering Viborg [www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP171&ID=81]

”K&I Arkitekter er en virksomhed med vækst, og de seneste år er vi øget fra 7 til over 30 medarbejdere. Vi har derfor haft brug for kvalificerede medarbejdere, så vi kunne følge med alle de mange konkurrencer. Jeg kan absolut anbefale dig at benytte et vikarbureau til at hjælpe dig med rette. Bureauet kan oven i hatten hjælpe, hvis du har brug for vikarer ved ferie, travlhed eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Anders Jensen, der har benyttet rekruttering Viborg.

Rekruttering Kolding, rekruttering Aalborg, rekruttering Viborg – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du arbejdsløs og behøver flere kvalifikationer på CV’et? Så skal du da overveje at skaffe dig et job ved at tilmelde dig et rekrutteringsbureau. Her kan du både finde vikariater og prøve dig selv af i forskellige korte ansættelser – eller finde det faste trygge job.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.