Pallerammer har mulighed for at forlænge dine planters levetid

Befinder du dig i den situation, at du er havemenneske og har lyst til at anrette praktiske køkkenhaver? Nøjagtigt på hvilken måde, disse bede kan designes, bliver det nok svært for dig at gøre dig klart i den situation. Jeg har et let svar: pallerammer - jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27, .

Lige det, flertallet plejer at sammenstille med højbede, bliver pallerammer nok traditionelt slet ikke, men pallerammerne er i realiteten meget funktionelle! Pallerammer anvendes sædvanligvis til nemmere at kunne placere sager på paller, samt de bliver lette lige at skille ad, hvis rammerne ej benyttes. Når man bruger pallerammer til højbede bliver det mest praktiske, at rammerne er lavet til at kunne stakkes stabilt på hinanden, hvilket giver det resultat, at dit blomsterbed faktisk kan opføres i præcis den højde, du har behov for. Dette giver både en god luehøjde, løfter planterne væk fra dårlig muld, samt forhøjer jordvarmen ved urterne. Billigt samt uimprægneret træværk bliver pallerammer tit lavet af, hvorfor de ikke bør være i ubeskyttet kontakt med jorden. Man bør i stedet beklæde indersiden med stof.

At rammerne har en optimal diameter er noget andet godt ved at benytte pallerammer som blomsterbede. Jeg synes selv, at pallerammer har en helt optimal bredde til mellemstore højbede med blomster plus urter, men flertallet føler evt., at pallerammer virker for lille en størrelse.

At man bare bør forsøge sig frem, er egentlig det bedste tip. Hænder det, at man fortryder, at man har lavet et urtebed med dem, bliver det heldigvis ikke særlig mange slanter, der blev brugt forgæves, da pallerammer heldigt nok er billige.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.