Om familiemiddage, passion for arbejde og plapren om hydraulik cylinder, hydraulik fittings, hydraulikventiler og hydraulikslanger

Kender I læsere til at nogen I kender er så betaget over deres job, at de konstant fortrænger, at de fleste andre ik kender helt så meget til vedkommendes fag. Min fatter arbejder med hydraulikslanger, hydraulik cylinder, hydraulikventiler og hydraulik fittings og I har gættet det … undertegnede har nada forestilling omkring hvad hydraulik er. Han har glad gennemgået omkring hydraulik cylinder, hydraulikslanger, hydraulikventiler og hydraulik fittings og deres muligheder for benyttelse. Og informationen går lige igennem på undertegnede.

Jeg er næsten underholdt, i mens min fader opstarter på at fabulere om hydraulikslanger, hydraulikventiler, hydraulik fittings og hydraulik cylinder. Dermed starter der nærmest en vane, hvor min lillesøster & jeg lige ser hinanden i øjnene og begge har giggles indvendigt. Ja altså .. far har længe haft arbejde inden for hydraulikventiler, hydraulik fittings, hydraulik cylinder og hydraulikslanger og manden elsker stadig hans arbejde.

Jeg ønsker at prøve sådan en arbejdslidenskab selv … og derfra sker det eventuelt, at undertegnede frem for at kværne omkring hydraulikventiler, hydraulik cylinder, hydraulikslanger og hydraulik fittings ud af det blå en dag i fremtiden er personen, som plaprer angående ting der er præcis lige så fagnørdet til mine egne kiddos. Haha. Jeg skal blive akkurat så slem som daddy.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.