Næste mulighed som nyduddannet ledig: Jeg er blevet registreret i et vikarbureau Allerød, hvor jeg har min hverdag.

Undertegnede har været nyuddannet og jobsøgende i tæt på 1 år, så jeg må forsøge mig med noget nyt. Med det i tankerne har jeg meldt mig i vikarbureau Allerød - https://temp-team.dk/kontakt/alleroed – . Jeg er færdiguddannet inden for kommunikation, men konkurrencen er hård, og jeg er ikke så erfaren. Det kan være, at jobs via et vikarbureau er vejen til, at jeg kan generere arbejde på CV-et og oven i hatten får et job at stå op til om morgenen. Det er selvfølgelig rart nok ikke at skulle ud på cyklen på regnvejrsmorgener, men jeg savner det at skulle op og udføre et job.

Min bedste veninde er registreret hos Vikarbureau Herlev - https://temp-team.dk/kontakt/herlev – , og har før været registreret hos Vikarbureau Esbjerg - https://temp-team.dk/kontakt/esbjerg – , da hun for nogle år siden hun boede derovre i Jylland. Hun har har betroet mig, at hun jævnligt blev sendt ud på virksomheder, når de ansatte skulle på ferie, var syge eller skulle på barsel. Det ville være rart med et barselsvikariat, hvor du jo kan være knyttet til samme kontor i længere tid.

Nu har jeg fået registreret mig, og så begynder alle spørgsmålene at dukke op: Hvad kommer jeg til at tjene? Mon det er nok at være tilknyttet hos ét vikarbureau? Hvor lang tid går der, inden at de ringer? Hvor mon jeg bliver sendt hen? Og vil jeg kunne lide at være vikar?

Hvis jeg snarere får flere enkelte ansættelser af fx nogle dages varighed er jeg en kende nervøs for, hvordan jeg håndterer at være ukendt og komme ind uden forudgående kendskab til virksomheden. Du når vel knapt nok at kende navnene på kollegerne, før man skal slutte igen. På den anden side ser jeg rigtig mange forskellige steder, og hvem ved … måske bliver de glade for mig på et sted, så jeg bliver inviteret til at blive.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.