Min (arbejdets) kaffeautomat er virkelig vigtig for mig

Jeg arbejder i en bank, og der sidder jeg foran computerskærmen dagen lang. Jeg er glad for arbejdet, men så idet jeg tager hjem, der skal jeg hjem til mit andet job – og det er nemlig mine tre børn. Jeg er bosat i et stort hjem med min partner og vores tre smukke børn på hhv. tre, fem og ni år. Min familie er det bedste, jeg ved, men det er besværligt at tage sig af både job og ungerne. Ikke desto mindre sover jeg dårligt om natten, fordi min søn på 3 år græder meget, og det betyder, at jeg må vågne op og få ham til at falde ned. Det gør, at jeg hele tiden er søvnig på arbejdet, men glædeligvis er der en kaffeautomat, og den kan jeg ikke være foruden.

Når jeg kommer på job, er det jeg starter med at gøre at spurte hen til vores kaffeautomat for at lave noget kaffe. Vi har haft adskillige kaffeautomater i tidens løb, men ikke alle har været ligeså gode som de andre. Arbejdets spritnye kaffeautomat er uden tvivl den bedste vi har ejet, og hermed kan jeg så sige, at en god kop kaffe altså kun kan laves med en god kaffeautomat som denne.

Den koffein, der er i kaffe gør, at jeg forbliver vågen, men jeg er virkelig også glad for smagen af en skøn kop kaffe. Jeg drikker tre kopper, imens jeg er på job, men hver gang jeg er derhjemme, har jeg simpelthen ikke tid til at gøre det. Jeg ærgrer mig i grunden ret meget, så derfor vil jeg give mig tid til at indtage kaffe, når jeg er kommet hjem og muligvis når det er aften. Faktisk er det sådan en skønne kaffeautomat, vi har henne på arbejdet, som mig og min husbond tænker på at få fat i.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>