Konstruktivt tiltag til butikken – giner, mannequindukke eller torso

Undertegnede har traf en beslutning om, at der ganske enkelt må ske en forandring, når det gælder, måden hvorpå jeg draperer klæderne i forretningen. Undertegnede har tøjet vist på fine bøjler i træ mens andet tøj er placeret foldet sammen på hylder i midten af forretningen. I mine måneder som butiksejer har undertegnede nu ikk brugt et styk mannequindukke » http://www.manneq.com/mannequin/mannequiner/dame.html,/torso (http://www.manneq.com/mannequin/mannequiner/torso.html) til at vise butikkens tøj. Hvordan det kan være har jeg sørme ik spekuleret på . Giner » http://www.manneq.com/mannequin/gine.html, virker jo smart at anvende.

Det er navnlig i butikkens vinduesparti hvor jeg og assistenten synes, der kunne bruges i butikkens vinduesparti kunne der mangle et stk mannequindukke eller torso til at frembringe større blikfang og interesse og præsentere kjoler, jumpsuits og striksweatre der hænger overbevisende. Særligt de flotte kjoler fremvises sandelig lækrere når man benytter et styks mannequindukke eller på giner end når de bare er præsenteret på bøjler.

Undertegnede ejer faktisk giner, til når undertegnede syr mine styles. Derfor ved jeg, på hvilken webshop jeg ka’ skaffe en billig torso, giner og/eller en mannequindukke. Så det kræver ingen’ nogen research fra min side forinden at jeg kan købe giner der er prisvenlige og en laber mannequindukke. Det må jeg lige få ordnet.

Mandag lukker jeg allerede kl 14, så på den dag ska’ undertegnede beslutte, hvor mange giner moi kan anvende. Ska’ moi købe to-tre giner – eller i stedet begrænse mig til én torso eller mannequindukke? Jeg kan nemt opnå plads til 1-2 giner, eller rum til et styks mannequindukke & anden dekoration, som evner at fange øjet. Det kan være at undertegnede ska’ bruge en time eller to på at se andre butikkers vinduer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.