Køb af havehegn – pigerne og jeg går efter Jeg og pigerne skal have et havehegn med en fremtoning der ligner et raftehegn men med virkning som et lydhegn

Jeg lever direkte ved et styks særdeles larmende vej og er ovenud besværet af tidligt om morgenen af larmen fra busser og lastbiler. Så det er tid til et lydhegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn,. Moi havde ik tidligere haft viden om lydhegn – på nær sådanne nogle støjværn som står ved de larmende amtsveje. Men sådan et havehegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn – kan du klart ok sagtens skaffe sig som haveejer.

Der skal være et par stauder tæt ved grundens nye havehegn. Villaens æbletræer kan desuden bryde lidt med havens dugfriske raftehegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn,. Moi ser frem til dét lydhegn og forhåbentligt at ku’ leve hvor der ikke er trafikstøj. Lydhegn , hurra det bliver så godt. Projektet havehegn begynder med online søgning efter kombinationen af lydhegn og raftehegn her til aften. Jeg har allerede kig på nogle hjemmesider, hvorfor jeg kan starte projektet her om 3-4 dage.

Jeg tænker at jeg skal ha’ et lydhegn udformet som et raftehegn. Det tænker jeg er et flot havehegn, der falder rigtig fint ind i vores ønsker med en lidt tilgroet have. Et lydhegn har en størrelse så jeg & døtrene kan slippe for panoramaudsigten til bilerne. Og raftehegnet ser godt ud med sit trælook. Mig og pigerne bli’r henrykte over vores nye havehegn.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.