Jeg legede tit skjul i det, som nu er hans dødsbo

For et par uger siden stillede min far ulykkeligvis træskoene. Han var ganske gammel, så jeg havde på fornemmelsen, han ikke havde lang tid tilbage . Han nåede at fylde seksoghalvfems år. Jeg blev dog virkelig fortvivlet, og jeg savner ham meget. I overmorgen så skal mig og hele familien oprydde hans dødsbo.

Det bliver formentlig med forskellige følelser, at jeg udrydder hans dødsbo. Jeg vil komme til at mindes en masse lykkelige minder, og modsat frygter jeg samtidig, at jeg bliver overvældet af mere sorg, end den jeg har nu, når jeg er i fars dødsbo. Mig og min farbror har talt ret meget omkring dette her det sidste stykke tid, og det lyder til, at vi tilsyneladende føler på samme måde.

Mine forældre blev separeret, dengang jeg var fem år . Jeg var sammen med mor, men jeg besøgte ofte min far, og jeg elskede det Far var fortrinlig til at lege, og det var tit skjul, vi legede. Jeg er ganske glad for min fars hus, så det føles underligt, at det nu er et dødsbo, som skal ryddes. Den anden dag snakkede jeg med min familie og spurgte, om jeg muligvis kunne blive fri for at komme op i min fars dødsbo, men de svarede, at de syntes, det var bedst, hvis jeg kunne tage med dem.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>