Hvis uheldet er ude, samt du er nødt til at investere i reparation af iPad

En, der kan hjælpe med viden om reparation af iPad?. Sommetider kommer jeg i tvivl om, hvad jeg skal gøre, hvis det en dag sker, at min iPhone går i stykker engang. Jeg er yderst begejstret for min uundværlige iPhone og overvejer også at købe en iPad. Jeg er forelsket i designet! Det er måske derfor, jeg indimellem er nervøs for, om jeg en eller anden gang kommer til at ødelægge min iPhone. Når uheldet indtræffer, vælger jeg nok at aflevere den til reparation med det samme. Så kan den sikkert reddes. Normalt er jeg ret god til at være forsigtig med mine ting, og det vil jeg sikkert også være, hvis jeg modtager en iPad i fødselsdagsgave om én måned. Men man kan jo være uheldig, og så er det jo rart at have kendskab til, at man kan sende den til reparation og få udført korrekt reparation af iPhone.

Egentlig har jeg to personer, der af sig selv kan finde ud af at reparere deres telefoner og computere, samt de er simpelthen de bedste i reparation af iPad. Det synes jeg er ret awesome. Desværre tror jeg slet ikke de ved hvordan de skal være behjælpelig, i tilfælde af, at jeg falder med en iPhone og displayet måske krakelerer. Det er alligevel for besværligt. Det præcis samme hvis der vil være flere af effekterne, der bare stopper med at reagere. Hvis ens iPhone stopper med at vibrere, og den bare går i sort og seriøst skal have nu-og-her reparation. Jeg tror, at jeg vil ønske mig en helt ny og smart iPad, og så love mig selv, at jeg ganske enkelt er god ved den samt går amok og finder et stødabsorberende omslag til den. Det er klart, at man stiler efter at undgå reparation af iPhone i sit liv.

Nu skal jeg lege med min kæreste ejendel – nemlig min iPhone og håbe på, at det ikke vil være aktuelt med en reparation! Jeg er nemlig klar over, at reparation af iPhone godt kan blive dyrt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>