Hvad koster vinduespudsning i København og omegn?

I vores ejerforening har bestyrelsen i nogle uger ledt efter en udbyder, som tilbyder vinduespolering i København og på Frederiksberg til en favorabel takst. Tidligere har det været andelsforeningens vicevært, der har været ansvarlig for renhold såvel som almindeligt renovationsarbejde i ejendommen. Større projekter, som blandt andet pudsning af vinduer på fællesarealerne, er så blevet ordnet ifm arbejdsweekendenderne, mens boligejerne selv har haft til opgave at polere vores egne vinduer.

Andelsforeningens ejendomstekniker er efterhånden ved at blive ældre. Det har medført, at al rengøring såvel som renovering af ejendommens fællesarealer ikke bliver gjort tilfredsstillende. Desuden er antallet af deltagere til arbejdsweekenderne blevet markant lavere. Der er som følge heraf ikke længere nogen rengøringsproblemet. Vi er nødt til at finde på en holdbar løsning på den løbende renhold af vores fællesarealer såvel som pudsning af vinduerne, så hele ejendommen bliver ved med at fremstå smuk og ikke mister værdi.

Ved sidste uges bestyrelsesmøde blev vi langt om længe enige om at finde en virksomhed, som tilbyder trappevask og vinduespolering København. Der er imidlertid mange mulige samarbejdspartnere, såfremt man prøver at finde ud af, hvilke virksomheder der udfører vinduespolering København for beboelsesejendomme som fx ejerforeninger, og det er sværrere end som så at finde ud af, hvad for en virksomhed man som andelsforening skal lave en aftale med.

Som repræsentant for bestyrelsen, vil jeg af den grund høre, om der ikke er bare én her på bloggen, som har prøvet at hyre et firma til erhvervsrengøring og vinduespolering i København og resten af hovedstadsområdet. Endvidere ville det være rart at få at vide, om I kan komme med nogle velmenende råd, om hvilke forhold vi i bestyrelsen er nødt til at tage højde for, inden vi hyrer et rengøringsfirma og, om en eller anden her på bloggen har et eksempel på, hvor meget vinduespolering København reelt koster?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>