Halvpaller – hvilke typer findes der?

Halvpaller er garanti for kvalitet, anvendelighed, fleksibilitet og holdbarhed. Læs om de forskellige typer halvpaller her!

Craemer palle Euro H2

Denne halvpalle er optimal til hyppig brug og har en statisk belastning på op til 2000 kg, hvilket gør den perfekt til lagerbrug.

Craemer Ecomax

Ecomax halvpallen er lavet i Ecoplast, og er derfor det bedste bud til den miljøbevidste køber.

600 UL

Denne halvpalle har en glat lukket overflade, og en statisk belastning på 700kg. Den er meget let, og derfor billig i indkøb. Herudover er den optimal til eksport og oversøisk transport, da den modsat træpaller, fylder mindre og kan tåle fugt.

Type DUS-L

DUS-L halvpallen har en statisk belastning på 750 kg og er med åben overflade. Er herudover ligesom 600 UL specielt god til oversøisk transport.

Plastpalle A600

Denne halvpalle er I samme kategori som 600 UL og DUS-L, men har en øget belastning med en statisk belastning på op til 1000 kg.

DT600

Denne halvpalle er optimal til fødevarer, og har en ekstremt høj statisk belastning på op til 3000kg. Den hygiejniske og helt lukkede overflade minimerer risikoen for, at fødevarer udsættes for skidt og bakterier.

Halvpalle leverandører i DK

Der findes flere forskellige danske halvpalle leverandører – prøv selv at søge på nettet eller alternativt et kig hos min foretrukne halvpalle leverandør.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>