For altid vil et højskoleophold forbedre din tilværelse

Mon I har gode erfaringer med et kursus i personlig planlægning og effektivitet? Mit arbejde, bloggen, venner og hobbyer gør, at undertegnede har temmelig travlt. Også lidt for travlt. For tiden kan jeg fornemme at jeg mister det daglige overblik, fortrænger at beslutte mig for hvilke ting jeg bør spendere tiden på og samtidig lander i tidsspildere så som Facebook og Instagram. Det er vidst meget velkendt. Jeg havde dog aldrig skænket det en tanke, at jeg det er muligt at gøre noget ved det inden jeg blev forklaret om kursus i personlig planlægning og effektivitet. Det virker da til at være optimalt for moi medt være på den slags kursus i personlig planlægning.

Faktisk har min storesøster Karla og undertegnede tilmeldt os et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Vi begge har behov for at lære at sige nej og kende forskel på tidsrøvere og ting, der er vigtige for os. Det bliver fedt at lære mere om personlig planlægning – det kan jeg såvel gøre brug af i privaten og i mit arbejdsliv.

Jeg at tage mig tid til personlig planlægning og effektivitet. Men det lyder som om, at du hurtigt får tiden retur ved at tage på kursus i personlig planlægning hvor jeg kan blive mere effektiv i min hverdag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.