Følg en adgangsgivende eksamen og gør klar til din fremtid

Tror du, at en hf-uddannelse er det ideelle valg af gymnasial uddannelse for dig? Uanset om du er ved at færdiggøre 10. klasse i folkeskolen, eller eventuelt har været på en længere rejse for at opleve Europa eller måske USA uden skolebøger, har du mulighed for at få et perfekt afsæt til din drømmeuddannelse med en 2-årig hf. Ved os kommer du nemlig til at afslutte såvel obligatoriske fag som flere valgfag. Derfor får du en enestående mulighed for at imødekomme kravene til dit drømmestudie, såfremt du fuldfører din adgangsgivende eksamen her på stedet.

Du er garanteret en gymnasial uddannelse, der ikke bare giver dig en generel viden såvel som modner dig, i det tilfælde at du fuldfører en hf-eksamen på Fyn hos os. Uafhængigt af hvad for nogle fremtidsdrømme, du har, vil det nemlig give dig et rigtigt godt udgangspunkt for at følge dem til dørs, hvis du består et af de fire målrettede hf-forløb på Fyns HF-Kursus. Her er du sikret en hf-eksamen, som er skruet sammen til at opfylde adgangskravene til en uddannelse som fx fysioterapeut eller sågar tolk.

Ønsker du tillige en adgangsgivende eksamen, hvor du som studerende får en bred generel viden samt en perfekt mulighed for at specialisere dig? Din faglige samt personlige horisont bliver udfordret og udvidet med en 2-årig hf på Fyn hos os her på Fyns HF-kursus. Vi stiller væsentlige krav til dig som individ, og dertil forventer vi, at du som elev møder op og leverer en helhjertet præstation både i den enkelte lektion og til eksamensbordet. Gør du det, vil du til gengæld komme til at indgå i et fantastisk miljø bestående af flere medstuderende med forskellige historier.

Er en hf på Fyn hos Fyns HF-kursus noget for dig? Så søg om plads og få to oplevelsesrige år på skolebænken, hvor du som elev skal have lyst til at engagere dig i lektielæsningen, undervisningen og de sociale arrangementer udenfor skoletiden. Uanset hvad for et af vores fire skræddersyede hf-forløb, du afslutter, får du en tværfaglig gymnasial uddannelse midt i Odense som tak for din arbejdsindsats.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>