Et godt vikarbureau vil være en fortrinlig hjælp til din arbejdsplads

I får gavn af adskillige goder, dersom dit firma bruger et vikarbureau » http://www.temp-team.dk/,. Et effektivt vikarbureau er af den årsag i de fleste brancher en velfungerende assistance for en virksomhed. Uden at skulle bruge kræfter på nyansættelser og fyringer efter jeres behov, kan jeres virksomhed helt gnidningsløst sikre, at sammensætningen af medarbejderstaben altid er perfekt. I afgrænsede perioder med spidsbelastning og færre opgaver, kan jeres firma tilpasse jeres personalesammensætning på en hensigtsmæssig måde, betyder det. Af den grund kan et vikarbureau være en oplagt ordning, f.eks. ifm. perioder med personalets ferie, længere sygeperioder, midlertidige spidsbelastninger mm..

Undertegnede anvendte i det første års tid i virksomheden en masse af firmaets ressourcer på fyringer eller nyansættelser af forskellige medarbejdere, i arbejdet som HR-medarbejder i et mellemstort firma inden for mediebranchen. En gammel læsepartner fra universitetet, der ligeledes er personalechef i et firma i mediebranchen, fortalte om deres afdelings gode samarbejde med et professionelt vikarbureau, ude til et fagligt møde. Hvor meget succes og gode erfaringer hendes virksomhed i og for sig havde fået via anvendelsen af vikarbureauet, blev jeg overrasket over i den forbindelse. Dertil kom det bag på mig, hvor meget et firma egentlig kan lægge over til et vikarbureau. Det samme vikarbureau, som deres, har mit firma benyttet os af et yderst fordelagtigt samspil med, siden da. Tilbudt gode vikarer havende de rette kompetencer til den aktuelle arbejdsopgave inden for kort tid, har de uden tøven, flere gange, hvor mit firma har behøvet ekstra assistance i et par dage eller sågar i halve & hele år. At flertallet af de vikarer, vi får ud, har været tilknyttet det samme vikarbureau i lang tid, bliver som regel plusset ved denne ordning.

Det rette grundlag for at vide, hvem der kan levere en optimal assistance, får konsulenterne på vikarbureauet som følge heraf. Ved netop denne vikarassistance ordner vores vikarbureau dertil alle opgaver som for eksempel udbetaling af løn, indbetaling til pension et cetera, samtidig med at vi kun indbetaler et fastsat beløb i timen for vikarassistancen. I den første tid benyttede vi blot vores vikarbureau ifm. vikarassistance. Så snart vi lærte dem bedre at kende, gik vi i gang med at omfordele andre tidskrævende personaleopgaver til konsulenterne ved vikarbureauet i forbindelse med projektansættelser og ifm. fastansættelse af medarbejdere.

Behovene i virksomheden plus de aspirerende medarbejdere, har vikarbureauets konsulenter kendt særdeles godt, beviser vores erfaringer. Haft muligheden for at assistere os i udarbejdelsen af en konkret jobbeskrivelse samt personprofil ud fra firmaets situation, og skabe den indledende kontakt til de rette kandidater plus udføre person- & færdighedstests af kandidaterne for vores firma, har konsulenterne ved vores vikarbureau med det afsæt. Dertil har vi haft positive erfaringer med den specielle Try & Hire ordning, med hvilket vi efterfølgende tre måneder af vikariatet kan beslutte at ansætte vores vikar på fast basis helt uden flere udgifter til vores vikarbureau.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.