En ordentlig lønadministration er det betydningsfuldt at have

Når man indehaver sin egen forretning, så er det ganske betydeligt at få en kompetent lønadministration. Jeg har for kort tid siden opstartet mit eget firma, der har flere fastansatte, og faktisk har man meget at tænke på som ny selvstændig, bl.a. lønadministration. Heldigvis har jeg en forbindelse til en udmærket samarbejdspartner. Denne samarbejdspartner tilbyder lønadministration plus forvaltning i relation til medarbejdernes tid såvel som ferie. På enhver given dag oplever jeg, at det er professionelle samt glade mennesker, der tager vare på min forretnings administration af løn samt øvrige funktioner. Indtil videre er jeg med sikkerhed glad for mit valg, uanset at mit firma blot har samarbejdet med dem i et kortere tidsinterval. Dog kan jeg bare sanse, at her har jeg at gøre med lønadministration med excellent kaliber. Jeg eller personalet behøver slet ikke være bekymrede for hvorvidt de anstrengende, administrative ansvarsopgaver føres ud i livet. Og er der et eller andet, vi synes, der ser svært ud, da tilbyder de ud over lønservice ydermere kompetent sparring. I tillæg til at håndtere firmaets lønadministration, ordner lønfirmaet også alle ting, der relaterer til tidsregistrering. Det betyder, at man noterer alverdens ting omkring fravær, fleks, overtid, lønforhandlinger samt opfølgning. Lige nu har vi i størst grad behov og brug for helt almindelig administration af løn, idet jeg blot råder over tolv medarbejdere. Men altså idet firmaet er blevet større, er det funktionelt, at enhver medarbejder alene kan gå ind i planoversigten og herfra taste sygedage og overskue løn, fridage osv. Grundet det føler jeg mig over fornøjet med vores partner i forbindelse med lønservice, da jeg kan se enorme gunstige muligheder såvel som det ser ud i nu som i fremtiden.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>