En god del forskellige linjefag på en efterskole

Virker det som noget for dig med en spændende skoleperiode? Er svaret ja, så rekommanderer jeg dig at beslutte dig for efterskole… Der findes imellem tohundredehalvtreds og tohundredeogfirs efterskoler her i landet – og de er i hele landet. Skoleformen efterskole er dansk, og det er en skole, og dér har teenagere på omkring 15 år muligheden for at gennemføre 8., 9. el. 10. klasse. Det er ligesom en slags kostskole, hvor du både bor & er i skole. Teenagernes faglige og subjektive evolution har efterskoler indflydelse på, og derfor kommer de unge godt fra start til de fremtidige udfordringer.

Det er nogle temmelig forskellige skoler, det vil sige, at der med stor sandsynlighed eksisterer en efterskole, der passer til dine behov. Efterskoler for unge med specielle fornødenheder findes der eksempelvis, blandt andre efterskoler til ordblinde. Efterskolerne er i besiddelse af masser af forskellige frivillige fag, aktiviteter, arrangementer plus skolerejser. Det er oven i købet muligt at komme på en efterskole, hvor alle elever har samme interesse. Det kan være en musikefterskole. Eet efterskoleår føles ligesom 7 ”rigtige” år, har en ven fortalt mig. Faktisk er det forståeligt, når man tager i overvejelse, at der egentlig er vildt meget, man på kun et år erfarer. Ligeledes får du rigelige nye venner og veninder, hvilke du hurtigt kommer til at kende, af den årsag at I bor sammen, går i skole sammen såvel som muligvis endda rejser sammen. Flertallet af alle efterskoler kan, ud over de almindelige fag, tilbyde linjefag og mange forskellige valgfag. Derfor skal du selv beslutte, hvorledes din skoledag skal komme til at være.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>