En boardmaker er faktisk kommunikation via billeder lavet til en PC

Som handicappet, vil IT være en uundgåelig faktor. Lykkeligvis har teknikere udviklet en lang række programmer, som kan hjælpe og udvikle. Boardmaker betyder visuel kommunikation, som er perfekt til netop det. Boardmaker er helt præcist et unikt edb-program, som har en masse symboler. Man ser en lang række udgaver og forskellige varer. Ved én model vil du kunne fixe fotos/billeder og få dem til at være helt som, man ønsker. Man kan tilmed forme hele den gruppe af fotoer og billeder, som der er gavn af. Såsnart man er ramt af problemer med at udtrykke sig verbalt, udgør det et virkelig nødvendigt med en anden løsning. Og faktisk fungerer visuelle symboler på en måde stærkere end ord formår.

Er du i tvivl om, på hvilken måde du bruger en boardmaker? Til alt held har en lang række kursussteder et undervisningsforløb inden for fremstilling af emner til billedstøttet kommunikation på den bærbare med boardmaker installeret. Her bliver du bedre venner med programmet og får de elementære teknikmæssige færdigheder foruden for undervisning i, på hvilken måde man benytter illustrationer når du kommunikerer.

Anskaffer du dig boardmakerprogrammet, medfølger der rigtig meget. Alt efter varianten og hvilket produkt inden for boardmaker, du anskaffer sig. På denne måde får du mulighed for at lave varierende materiale til kommunikation. Du kan skaffe dig maskiner, som kan tale plus diverse tilbehør osv. Til ét program følger der fx meget mere end 300 tavlelignende skabeloner. Derved får du reskaberne til at forme komplicerede tavler til beretninger/budskaber. Det er heldigvis således, at du kan bestille boardmaker og diverse tilbehør i adskillige forretninger, og derfor skal du ikke vente længe.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.