Eleverne får foldedøre

Jeg kan rigtig godt lide mit job. Mit job er i en skole, hvor jeg er lærer for indskolingen, dvs. 0.-3. klasse. Der bliver lukket et par folkeskoler her i byen, og da denne skole er stor, bliver samtlige elever fra den ene skole flyttet over til os. Dette medfører, at vi kommer til at få foldedøre op inde i mange af klasseværelserne, for så bliver de store værelser delt i to mindre lokaler. Jeg kan ikke lide, at der skal monteres de førnævnte foldevægge, da jeg godt kan lide at undervise mine elever i et stort klasselokale.

Man skal kunne åbne de nye foldedøre, så vi også kan arbejde med de andre klasser. Det er sikkert faktisk en smart ide. Det kommer sandsynligvis også til at blive lidt mere hyggeligt at være i et mindre klasseværelse, men jeg kan jo ikke lade være med at tænke på, om der vil være pladsmangel til mine mange indlæringslege, som mig og eleverne laver. Inspektøren på skolen siger, at vi kan gøre det ude i fællesrummet. Han synes, at foldevægge er det smarteste at bruge for at få plads til alle de nye elever, og det har han nok ret i. Tilmed er det meget mere billigt, end hvis der skulle bygges vægge. Man kan til alt held anvende lydisolerede foldevægge. Det kan jeg godt lide, fordi det ville være irriterende, hvis man skulle høre på ikke kun een, men hele to klasser fyldt med børn. De kan jo godt larme nogle gange, men de betyder stadig meget for mig. Gad vide, hvordan det kommer til at være, idet de nye børn kommer her, og vi får de nye foldedøre.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>