Eksisterer der en side, hvor en iPhone reparation kan betale sig?

Jeg kom engang i den horrible position, at min kære iPhone oplevede en skade. Den sneg sig ud af min hånd, mens jeg cyklede til job, og med et var touch-skærmen udsmykket med utrolige revner, som resulterede i, at skærmen blev ødelagt. SOS – hvordan løses dette? Spørgsmålet er, om man skal bestille en iPhone reparation, prøve at udholde defekten eller betale sig til en splinterny.

Hvis det handler om en reparation af iPhone, så kan dette jo være en dyr affære, akkurat som betydningen i forbindelse med iPhone reparationen kan diskuteres. Vil iPhonen blive akkurat så perfekt, som den var som nyindkøbt? Såfremt man må leve med en defekt skærm, bliver det en alvorlig test for tålmodigheden, men hvis den basale touch funktion er okay, er det sådan set blot et forfængelighedsspørgsmål. Den typiske løsningsmulighed iblandt de fleste mennesker, er sådan set at acceptere genen, indtil en ny iPhone model frigives på markedet, og derefter skifte den revnede telefon ud med en helt ny mobil.

Har man derudover børn med iPhones, kan iPhone reparation temmelig hurtigt komme til at være aktuelt, eftersom de ikke på samme måde accepterer at flashe en telefon, som ikke er mega nice. Løsningen er at udvælge en god reparationstekniker, der for næsten ingen penge samt med kvalitet vil kunne ordne en reparation af iPhone, gerne med reservedele fra Apple og naturligvis så snapt som muligt, så du ikke må undvære sin uundværlige egendel i flere uger.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>