Du kan formindske sclerose og demyelinisering med Rebif

Naturligt nok har du sikkert en lang række store og små spørgsmål, som du ønsker svar på, såfremt du har fået en diagnose med dissemineret sclerose (www.sclerosebehandling.nu/information/dissemineret-sclerose.php) (www.sclerosebehandling.nu/information/sclerose.php). Ved sclerose samt en anden autoimmun sygdom, har dit immunsystem nemlig ikke længere kapaciteten til at kende forskel på fremmedlegemer og dine egne celler. Det kaster sig som følge heraf over selv raske celler, hvorefter der sker en såkaldt demyelinisering, hvor nervecellernes beskyttende lag bliver ødelagt.

En af de mest centrale faktorer for dig som patient med autoimmune sygdomme som fx sclerose er, at du på et tidligt stadie påbegynder en individuel behandling, som der er udviklet til nøjagtigt den sclerose type, du lider af, og det reelle omfang, som den autoimmune sygdom er nået. En tidlig indsats kan nemlig sikre den bedste chance for, at patient med multipel sclerose vil kunne få flere år med en så normal livskvalitet som muligt. Et af de oftest anvendte behandlingsprogrammer er på dette stadie en interferon behandling.

Den fremherskende fordel ved at blive sat i gang med eksempelvis Rebif behandling eller en anden interferon behandling så hurtigt som muligt efter at din sclerose er blevet diagnosticeret er, at interferon dæmper sygdommens symptomer betydeligt. Det betyder, at du med denne behandling kan formindske antallet udbrud foruden forlænge perioden, som går mellem dine attakker. Du giver derfor immunsystemt og din krop den påkrævede ro til at restituere og formindske effekten af den skadelige demyelinisering.

Såfremt du har brug for mere info om, hvordan den rette sclerose behandling (www.sclerosebehandling.nu/information/sclerose-behandling.php) gør det muligt at dæmpe graden af sclerose, kan du til enhver tid få information om sygdommen ved din familielæge. Online er det ydermere som regel muligt at finde masser af god information om, på hvilken måde du sikrer en længst mulig levetid med at du har en autoimmun sygdom, såvel som hvorfor Rebif er en så gavnlig sclerose behandling mod demyelinisering.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.