Det fornuftigste valg til mine unger er en sportsefterskole

Hvad der er det fornuftigste for sine børn vil synes hårdt når man er forælder at indse. Forældre vil helst passe på sine børn på samme tid som, at børnene også skal ud samt erfare jordkloden på egen hånd. Dersom børnene lige er blevet klar med 10. klasse, får størstedelen svært ved at tilmelde børnene til efterskole Jylland, lige præcis derfor. Overkom din frygt, fordi dine børn skal have en begivenhed for livet: til dette vil jeg blot sige én ting.

Min husbond samt jeg blev faktisk en del usikre, dengang vores søn & pige pludselig berettede, at de gerne ville på efterskole Jylland. At de ville have brug for at komme væk fra den normale skolegang, plus at de begge følte sig noget unge til en gymnasial uddannelse, syntes de. Oveni ville min pige i stedet dyrke sin interesse for bevælgelse til musik, imens min dreng gerne ville koncentrere sig om fodbold. Min partner & jeg begyndte af den grund at researche hvor, der var en sportsefterskole plus en efterskole med dans. At efterskolerne giver en masse, som vores børn aldrig kunne undervises i på en normal skole – både mht. det fantasifulde, venskabelige samt idémæssige, fandt min mand samt jeg ud af.

Børnene kunne komme på efterskole Jylland, samt dette var den mest vellykkede vej, vi har valgt. Kammerater, oplevelser og erfaringer til resten af livet, har de fået.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>