Det er virkelig ’not nice’ at være uden en altan

I mit hjem var der konstant altan. Jeg har adskillige flotte punkter at fortælle i forhold til kvalitets altaner, eftersom det danner en lang række goder. Havedøren udad mod altanen i hjemmet bevirker især, at der kommer flere lysstråler i stuen eller soveværelset. Modsat kan lejligheder på en måde få en tendens til at fremstå temmelig dunkle. Plus, at så er det muligt i vintertide tage de ca. 10 lange skridt ud af ’havedøren’ og på den nye altan og her mærke, hvor meget eller lidthvilen mængde beklædningsgenstande, du har behov for at iklæde sig. Sådan en ting kan man selvsagt drage fordel af på andre tider af året. Især er altaner klart nok super nice i årets varme tider, for der kan man have lækre sommerfester, og som mindre var der derudover sat en sandkasse i plastik uden for på den skønne altan. Min mor fremstod egentlig et trin mere solbrændt sat over for øvrige personer, og jeg synes, det er naturligt, at voksne og børn med rådighed over fine altaner modtager lidt mere uv-lys i forhold til de folk, der ikke kan nyde eftermiddagssolen ret uden for lejligheden. Dem som her en have og bor i villa, er klart nok de de mest solbrændte.

Idet jeg selv tidligere har været forkælet med altaner, har det i ekstrem grad været svært at have et hjem fuldstændigt uden altaner på bygningen her efter, mens jeg var blevet udeboende. Jeg følte mig herfor særdeles jublende, da jeg så brevet fra ejerforeningen først på ugen. Her oplyste de, at der skal bygges en ny altan til hver enkelt lejlighed i bygningen. Jeg har manglet en god altan rigtig længe, så det er virkelig skønt at få bygget en stor altan. Min nye altan skal placeres lige ud for lejlighedens stue, og det er egentlig ideelt. Det udvider faktisk en stue med en rum ude i solen, hvilket der er virkelig brug for. Så kan jeg skridte ud i den udendørs luft på min altan ret uden for fra min gode stue. Da jeg bor helt oppe bliver det virkelig en stor fremgang. Jeg kan dermed ikke få armene ned og for den sags skyld berømme det praktiske ved altaner for meget.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>