Den mest vidunderlige oplevelse i mit liv har mit år på efterskole været

For tre år siden var jeg på efterskole i Nordjylland. Det var en idrætsefterskole. Selvfølgelig har en sportsefterskole de lovbefalede, boglige fag, men den havde desuden en masse tilvalgsfag. Grundet det er en idrætsefterskole, motionerede man alle hverdage. I sidste instans kunne jeg simpelthen ikke få nok motion, så det var dermed virkelig gavnligt, at det samtidig var en efterskole med fitness. En idrætsefterskole, sportsefterskole er rigtig for dig, hvis du har brug for at have mere energi og har brug for at blive mere sund og frisk og derudover glad. Jeg er rigtig glad for de fleste idrætsgrene, og grundet at skolen havde ret mange idrætsgrene som fx fodbold & badminton med flere, måtte jeg lave så meget sport, som jeg gad. Det var ligeledes en efterskole med dans, og jeg endte egentlig med at blive virkelig henrykt over at danse. En efterskole som denne er nyttig til dig, såfremt du godt vil prøve forskellige slags genrer inden for sport, og såfremt du er virkelig glad for sport samt at have det sjovt i selskab med dine venner og veninder.

På skolen lærte jeg at musicere med flere instrumenter, da det samtidig var en musikefterskole, hvilket var rigtig medrivende. Jeg lærte ligeledes at udarbejde tøj, fordi det nemlig også var en efterskole, som havde design. Disse efterskoler vil være belejlige for dig, såfremt du meget godt kan lide at lave mange aktiviteter, muligvis en aktivitet du ikke har gjort i forvejen, og såfremt du har lyst til at hygge dig i selskab med dine venner og veninder. Det, jeg var gladest for ved min skole, vil jeg godt lige nævne. Skolen var en efterskole, som havde et fag kaldet friluftsliv. Vi lavede dermed mange udendørs aktiviteter, hvilket af og til var udfordrende, men rigtig sejt. Jeg prøvede fx at klatre, sejle plus leve ude i skoven. En efterskole med friluftsliv er belejlig til dig, hvis du elsker at udfordre dig selv. Disse friluftslivsoplevelser forbedrede vores sammenhold på efterskolen.

Kunne det ikke være sjovt at begynde på en efterskole? En efterskole har alt, hvad man har brug for. Mit år på efterskolen var det mest fantastiske år nogensinde. Min holdning er, at du skal overveje at starte på en efterskole, såfremt noget af det, som du har læst her, har været interessant.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>