Benyt dig af EUR-paller i situationer, hvor du behøver solide paller i god kvalitet

Når samtalen falder på godstransport, startes der tit en diskussion vedrørende hvad, der er den mest egnede løsning. Nogle sværger eksempelvis til søfartøjer, og de resterende sværger til flytransport. Fælles for alle er imidlertid, at det uagtet fragtmetoden er væsentligt at indkøbe fantastiske og stærke paller, som godset kan opbevares på undervejs. I denne situation stilles følgende spørgsmål: Hvad er det mest velegnede valg – EUR-paller eller en europalle?

Ja, det er temmelig besværligt at sige, eftersom EUR-paller faktisk ligner en europalle. Fx er palletyperne begge blåstemplet af ISPM-15, hvilket vil sige, at de er varmebehandlede og godkendte ifølge de gangbare love. Denne behandling formindsker faren for, at du ved et uheld kan komme til at overbragt insekter camoufleret af din last.

Almindeligvis kan du regne med, at en enkelt europalle kan holde til en totalvægtg på 1½ ton. Er din last tungere, bør du nu ej være nervøs. Det er nemlig en mulighed at stable mange af pallerne ovenpå hinanden og på den måde optrappe dine pallers vægttolerance. To paller resulterer derved i en vægtmaksimum på nogenlunde 3 T. Det må imidlertid ikke være det, der skyld i, at du benytter en europalle og ikke EUR-pallerne, da EUR-pallerne besidder en tilsvarende tolerance og ydermere, ligesom europaller, er naturvenlige. EUR-pallerne er nemlig temmelig dyrebare som returpaller, og dvs., at du reelt lejer pallerne og ubesværligt kan levere dem tilbage i det øjeblik, du er færdig med at bruge dem.

Der er derfor kun ét at sige, der er, at du uagtet dit valg kan vide dig sikker på at modtage holdbare paller.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.