Anskaf den perfekte slags hestebokse til dine ponyer

Efterlader hestestalden på din rideskole et mørkt indtryk? Er det tilfældet er det som regel tid til at tage stilling til, om det er ved at være tid til at bruge penge på nyt staldinventar i din hestestald. Du har fx mulighed for at forandre hestestaldens arkitektur markant til en overkommelig pris sammenlignet med en totalistandsættelse af bygningen, hvis du skaffer nogle smukke staldvinduer efter specialmål eller stalddøre i hårdt træ. Står dine heste eller ponyer pt. i små mørke bokse, vil nye rummelige lærketræs hestebokse desuden kunne øge hestenes velfærd mærkbart.

På min rideskole fik vi for ikke så lang tid siden lavet en kæmpestor istandsættelse af vores stald. Vi allierede os med en staldindretningsvirksomhed, som var specialiseret i staldinventar inden istandsættelsen. Staldindretningsvirksomheden sikrede os indledningsvist en kvalificeret vejledning om, hvilken form for hestebokse, som harmonerede med forholdene i stalden. Dernæst vejledte de os om, hvorledes vi med nogle nye design staldvinduer såvel som stalddøre med sideparti, ville være i stand til at give hestestalden et smukt look. Staldindretningsfirmaet formåede tilmed at producere al staldinventar ud fra specialmål.

Efter at renoveringen af staldbygningen er overstået, har jeg for første gang fået øjnene op for, hvor omfattende en betydning for det daglige arbejde i stalden, staldinventaret har. Ikke alene stortrives ponyerne i de nye hestebokse i lærketræ. De store hestebokse i lærketræ har desuden en vippekrybbe, der har gjort den daglige fodring meget lettere. Staldbygningen er ydermere blevet en fryd for øjet efter, at de nye stalddøre og staldvinduer er blevet opsat.

Trænger stalden på din gård også til at få udskiftet de gamle staldvinduer? Så kan jeg bestemt anbefale det firma, der varetog moderniseringen af vores staldbygning. Deres eksperter lyttede virkelig til hver eneste af vores idéer, og deres udvalg af staldinventar er lige så kæmpe som standarden er uklanderlig. Af den grund er de den rigtige samarbejdspartner at gå til, såfremt du skal investere i nogle flotte stalddøre med bue eller noget andet staldinventar.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>