Angående fastelavnskostumer til børn, fastelavnskostumer til voksne og oprindelsen af fastelavnstøj

Til foråret skynder jeg mig med at tilvejebringe fastelavnskostumer til børn og måske endvidere fastelavnskostumer til voksne, så fremt vi skal tage til fastelavnsfest, hvor såvel voksne som børn helst skal komme iklædt fastelavnstøj [http://dramashop.dk/kostume/category/fastelavnskostumer-til-boern-226/]. At jeg holder meget af fastelavnstøj vil jeg med glæde indrømme. Fastelavnskostumer til voksne er blot tit ikk så almindeligt som fastelavnskostumer til børn er det.

Var I klar over at fastelavnstøj og sædvanerne angående fastelavn er temmelig gammel? Historisk set var der planmæssige fastelavnskostumer til voksne, hvor det var skik at bruge fastelavnstøj til at drive ånderne væk. Fastelavnskostumer til børn blev først brugt i nyere tid. I middelhavsområdet er fastelavnskostumer til voksne også i dag ret gængs omkring fx Portugal, Spanien og Italien med fastelavnstøj, maskeradefester og parader.

I det tilfælde at I skal bruge fastelavnstøj, så vil jeg bestemt skrive om udklædningsforretningen Dramashop.dk. Kostumebiksen sælger fastelavnskostumer til børn men så vidt jeg ved endnu flere fastelavnskostumer til voksne. Deres fastelavnstøjssortiment er blændende. Så er det bare at gå i krig når børnene skriger på friske fastelavnskostumer til børn, eller såfremt du selv mangler fastelavnskostumer til voksne til øhm fastelavn eller perhaps en temafest.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.